2021-08-01 07:45:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Titkos kaland van kilátásban

Napi horoszkóp augusztus 1-jére a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Akár kapcsolatban élsz, akár nem, a napi horoszkóp szerint a vasárnapod mindenképpen a szerelemről szól. Különösen igaz lesz ez azokra a Kosokra, akik még csak álmodoznak az igaziról. Sőt! Ha szingliként élsz, ez az új szerelem valódi változást és újdonságot hoz neked.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Itt az ideje, hogy felismerd, a párkapcsolatodat vagy megjavítod, vagy elengeded. Ha fejlődőképes a viszonyotok, nyugodtan adj bele még több szeretetet. Ha pedig a szakítás mellett döntesz, adj időt magadnak a gyógyulásra. Ne ugorj bele azonnal egy új kapcsolatba!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nevetős, vidám vasárnapot jeleznek a bolygók, s talán sikerül nagyobb társaságot is összeszervezned. Ha még keresed a párodat, szívesen flörtölgetsz, de meglehetősen válogatós is leszel a Szűzben járó Vénusz és Mars szerint.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kedvesed szeretné, ha jobban működne a kapcsolatotok, és felismerve a múltbéli hibákat, ezért hajlandó is tenni valamit. Elképzelhető, hogy kedvesebben viselkedik veled, újra besűríti az intim együttléteket. Legyél nyitott a közeledésére, és élj a lehetőséggel!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A családban vagy a közvetlen környezetedben jeleznek konfliktust a bolygók vasárnap. Ha nem akarsz felmorzsolódni a sokszor teljesen felesleges küzdelmekben, a legjobb, ha a visszavonulást választod. Legalábbis a látszat szerint. De ez most a nyerő taktika...

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érdekes, hogy ugyanabban a társaságban, közösségben, vagy szórakozóhelyen, ahova eddig is jártál, egyszerre mindenki téged akar megismerni, sőt meg próbálnak felszedni téged. Ez az időszak pontosan erre alkalmas, csak rajtad múlik, kit választasz, vagy hogyan élsz a kínálkozó lehetőségekkel.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az oktalan lázadozás sehová sem vezet vasárnap, és persze máskor sem. A magad csendes módján, diplomatikusan és mosolyogva is elmondhatod a véleményedet. Így lehetsz igazán eredményes, hiszen a másik erre csak pozitívan tud majd reagálni...

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha rendben akarod tudni a szerelmi életedet, mindenféle egyéb kapcsolatodat is felül kellene vizsgálnod. Lesz rá jó néhány lehetőséged ezen a vasárnapon, hogy mindenkivel, akivel eddig problémás volt a viszonyod, szeretetet fecskendezzetek a kapcsolatba. Ehhez néha elég egy pozitív gesztus, egy kedves szó.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Párkapcsolatodnak igazán jót tenne, ha a magánéleted kerülne most előtérbe, mert vasárnap úgy felpörögnek az események, hogy az még a százhúsz fokon égő Nyilasoknak is sok lehet. Titkos kaland van kilátásban.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy vitában makacsul ragaszkodsz az álláspontodhoz, pedig még magad sem tudod igazán, hogy mit akarsz valójában, és mi lenne most a legjobb döntés. Egy biztos, nem akarod kiadni a kezedből az irányítást, és foggal körömmel véded az igazadat. Nem biztos, hogy ez a legjobb stratégia...

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szombati harmóniának hamar vége lesz, mert apróságok miatt vesztek össze a pároddal. S mivel mindketten meglehetősen önfejűen gondolkodtok, egyikőtök sem akar békülni. Duzzogás helyett okosabban teszed, ha megölelgeted a párodat, és megkérdezed, hogy mi a baja valójában.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Végre pontot tehetsz egy régóta húzódó kacifántos ügy végére. A bolygók kedvező környezetet teremtenek, hogy változtathass azon, amin valóban lehet és érdemes. Végre igénybe veheted a barátok segítségét is. Legyél bátor, és élj vele!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: